Inicio E Experiencias E Eventos E Evento para equipo de gerentes de Establecimientos Viena

Evento para equipo de gerentes de Establecimientos Viena

Una década atrás, tuve la oportunidad de crear y codirigir una jornada dedicada a conectar y actualizar los Valores que sustentan a Estableiments Viena, con su equipo de gerentes de entonces. Fue una jornada valiente, honesta y cálida en la que juntos pudimos elevar la energía hasta concluir el seminario-taller, en una explosión de alegría, de sentido de pertenencia y de motivación para seguir, cada uno, comprometidos con aportar lo mejor de cada parte: empresa, empleados y colaboradores.

Me complace re-publicar unas líneas finales del “Missatge del President i conveler delegat” 2024, en el que puede apreciarse la calidad humana que enmarca el desarrollo y éxito de esta empresa catalana con raíces y alas:

(…) De cara a futur, molta prudència però també molta il·lusió. Arrels i Ales. Arrels perquè som un Projecte amb una trajectòria d’anys ja, amb molt de camí recorre- gut, amb fonaments sòlids treballats en moments més bons i moments més do- lents, un projecte resilient i de veritat, un projecte que ha après amb els anys. Ales perquè continuem tenint la voluntat d’imaginar, de crear, de construir un món més bell i hospitalari. Un projecte encara ingenu, que encara es creu amb el deure i el dret de dir la seva, de sumar. Combinar la saviesa de l’adult amb la innocència i la mirada fresca del qui acaba de néixer, aquest és el nostre repte pels propers anys.

Ho farem, com sempre, pas a pas, gest a gest, somriure a somriure. Endavant Vienesos.

Marc Siscart Busquets
President i Conseller Delegat de Viena
https://www.viena.es

Share This